Ohjeet

 ATH -tulosraportin käyttöohjeet (PDF)

 Tulostettava A4-pikaohje (PDF)

Yleisimmät tekniset ongelmat

Flash Player puuttuu

Atlas-raportin Flash-versio tarvitsee toimiakseen www-selaimeen asennettavan Flash Player -lisäosan, vähintään version 9. Jos Flash Player ei ole asennettu, raportin sijaan avautuu sivu, josta puuttuvan lisäosan voi ladata ja asentaa. Asennus www-selaimeen voi vaatia ylläpito-oikeudet, tämä voi johtua käytetystä selaimesta ja käyttöjärjestelmän asetuksista.

Ponnahdusikkunoiden esto päällä

Atlas-raportissa osoittimien lisätiedot avautuvat erilliseen ponnahdusikkunaan (pop-up). Jos www-selaimessa on asetettu ponnahdusikkunoiden esto päälle, lisätiedot eivät avaudu. Tällöin yleensä sivun yläreunaan ilmestyy keltainen palkki, jossa asiasta varoitetaan, ja jonka kautta ponnahdusikkunoiden avaamisen voi sallia erikseen näille www-sivuille.

Painolaatuiset pylväskuvat eivät toimi Word-dokumentissa

Painolaatuiset pylväskuvat ovat EPS-kuvamuodossa, jota Word-ohjelmisto ei tue täydellisesti. Kun haluat saada painolaatuisen tulosteen Word-dokumentista, joka sisältää EPS-kuvia, voit kokeilla seuraavia tapoja:© 2016 Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) - Terveytemme -projektiryhmä: terveytemme@thl.fi